Έρευνα & Έλεγχος

που δεν έγινε ποτε...

Όλων των συμφωνιών και του ιδρυτικού κοινοπρακτικού σύστασης της Ε.Ε.

Τα τελευταία 30 χρόνια οι βουλευτές γενικά δεν επιλέγονται με βάση τις ικανότητες τους αλλά με βάση το πόσο δημοφιλείς και αναγνωρίσιμοι είναι. Γι’ αυτό και στα διάφορα ψηφοδέλτια φιγουράρουν ηθοποιοί, καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπωλλίστες κλπ.

 Δεν ενδιαφέρει τα κόμματα αν οι υποψήφιοι είναι άξιοι και ικανοί να ανταποκριθούν στο έργο τους αλλά το πόσους ψήφους θα φέρει ο καθένας.

 Όλοι αυτοί πρέπει να είναι «δικοί μας» και το έργο τους να φαίνεται «δικό μας» κι έτσι να ταυτιστούμε εμείς οι ψηφοφόροι με το κόμμα και αυτούς τους υποψηφίους που τάχα μας εκφράζουν.

 Υπάρχει όμως και άλλος λόγος. Η «τακτοποίηση» κάποιων λογαριασμών απέναντι σε πρόσωπα και συμφέροντα με τα οποία τα  κόμματα έχουν εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Εξ άλλου οι Βρυξέλλες  είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να απομακρυνθούν διακριτικά από την επικαιρότητα πρόσωπα που ενδεχομένως είχαν συσχετιστεί με κάποιο σκάνδαλο. 

Αλλά και ο μισθός του ευρωβουλευτή αποτελεί ικανό κίνητρο για την εξαγορά της σιωπής κάποιων που γνωρίζουν πράγματα και που  κάποια ενδεχόμενη «φλυαρία» τους θα μπορούσε να αποβεί ενοχλητική για το κόμμα.

Τα προηγούμενα εξηγούν γιατί όσα χρόνια η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. οι ευρωβουλευτές ποτέ δεν προάσπισαν τα πραγματικά συμφέροντα της Χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Αντίθετα, συστρατεύθηκαν πάντοτε με τα συμφέροντα του καθεστωτικού παρακράτους και της τραπεζικής μαφίας.

Και πως θα ήταν δυνατόν εξ’ άλλου να γίνει διαφορετικά, όταν όλα τα κόμματα φαίνεται ότι είναι υπηρέτες των δανειστών και ομάδες του ίδιου θιάσου;

 Απλά η κάθε μια αναλαμβάνει να πρωταγωνιστήσει και σε μια διαφορετική πράξη του δράματος της πατρίδας μας σε μια παράσταση που θα συνεχίζεται μέχρι την τελική μας εξόντωση, οικονομική, φυσική και πνευματική.

 Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει ριζικά αυτό το σκηνικό με την συμμετοχή της Ελλήνων Συνέλευσις, του Πολιτικού Φορέα του Έθνους στις Ευρωεκλογές.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις είναι ορκισμένα μέλη και αληθινοί Κυρίαρχοι Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς. Συνειδητοποιημένοι ενεργοί πολίτες  που θα ζητήσουν να γίνει έρευνα και έλεγχος όλων των διεθνών συμφωνιών και του ιδρυτικού κοινοπρακτικού σύστασης της Ε.Ε.

 Αυτό το κοινοπρακτικό είναι το συμβόλαιο που ψηφίστηκε από όλα τα κράτη – εταιρείες της Ευρώπης και οι ευρωβουλευτές μας θα απαιτήσουν να τους κοινοποιηθεί διότι έχουν το δικαίωμα.

 Τότε θα μάθουν όλοι οι Ελληνες γιατί η Ελλάδα έχει μείνει πίσω από όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και που πηγαίνει το Φ.Π.Α. και οι άλλοι φόροι και δασμοί που δίνουμε στους Ευρωπαίους.

 Φαίνεται ότι στο κοινοπρακτικό υπάρχει κρυφή ατζέντα με όρους και συνθήκες που αγνοούν οι Ελληνες πολίτες και που εφαρμόζονται κάτω από το τραπέζι.

 Είναι καθήκον των ευρωβουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις να φέρουν στην επιφάνεια τα μυστικά που έχουν σφραγίσει την μοίρα της πατρίδας μας.

Με αυτό τον τρόπο οι ευρωβουλευτές μας θα ασκήσουν τεράστια πίεση στην Ε.Ε.  θέτοντας ερωτήσεις η ανακινώντας καυτά για την Ελλάδα θέματα όπως (ενδεικτικά):

 Τι στοιχειά έχουμε σχετικά με τον Φ.Π.Α. που πληρώνουμε στην Ευρώπη;

 Τι γίνεται στην περίπτωση που φεύγουμε από το ευρώ;

Δεν πρέπει κάποτε να κάνουμε ταμείο να δούμε που βρισκόμαστε και σε ποιον ανήκει τελικά το ευρώ;

Τι θέση πρέπει να πάρει η Χώρα μας σχετικά με την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Τι σημαίνει η λέξη “Τουρκία”;

Τι κρύβεται πίσω από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στις χώρες της Ευρώπης και ποια η σχέση του Βατικανού με το κοράνι και τον μουσουλμανισμό;

Ποια είναι η πραγματική σχέση εισροής ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Ελλάδα ως προς τον αποδιδόμενο Φ.Π.Α.;

Πόσο πραγματικά τα χρειαζόμαστε;

Γιατί υποχρεώνεται η Ελλάδα να έχει διακύμανση τιμών και οι Ελληνες αγρότες να φυτεύουν τα προϊόντα που μας επιβάλλουν;

Που είναι τα κέρδη που μας αναλογούν από όλο αυτό το Φ.Π.Α. που τους έχουμε αποδώσει;

 Τι γίνεται με την Τράπεζα της Ελβετίας και τις Τράπεζες της Γερμανίας που έχουν χρηματοδοτηθεί από τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής;

 Τι θα γίνει με την συμφωνία των Πρεσπών που έχει ψηφιστεί από μια Βουλή που στερείται νομιμότητας εφ’ όσον δεν υπάρχει Φ.Ε.Κ. σύστασης της σε Σώμα;

 Τι γίνεται με την ζημιά των 21 δις  που έχει υποστεί η Χώρα από την μη αξιοποίηση του κεφαλαίου των 600 δις δολαρίων που ο Αρτέμης Σώρρας έχει εξασφαλίσει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας;

 Τι πρόκειται να κάνει η Ε.Ε. σχετικά με αυτήν την συγκεκριμένη κακοδιαχείριση των πολιτικών της Ελλάδας που είναι ποινικά κολάσιμη;

 Οι Ελληνες ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις θα ταρακουνήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είναι σαν να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το ίδιο το έθνος των Ελλήνων. Όλοι εκεί γνωρίζουν την μυθολογία μας και την ιστορία μας καθώς και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε αν είμαστε ενωμένοι. Τώρα είναι η ώρα των Ελλήνων!

 Οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν αν θα ψηφίσουν αυτούς που θα δουλέψουν γι’ αυτούς η αυτούς που θα τους δουλέψουν.

 Η Ελλάδα δεν θα σταθεί στα πόδια της αν οι εκλεκτοί των Ελλήνων πολιτών αποδειχθούν ανάξιοι και η επιλογή τους αποτέλεσμα εντυπωσιασμού.

Share This