Η Ελλήνων Συνέλευσις στην Ευρωβουλή

για πρώτη φορά...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

“Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι το δρομολόγιο, είναι η λεωφόρος, είναι το όχημα του κάθε Έλληνα πολίτη κι αυτή την φορά οι Έλληνες κατεβαίνουν στις εκλογές. Το μήνυμα είναι “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Ο Έλληνας κατεβαίνει στις εκλογές με τον δικό του Πολιτικό Φορέα είναι αλήθεια αγαπητέ, αυτό το μήνυμα θέλω να δώσω, ότι φτάσαμε στην ώρα και ωρίμασε ο καιρός και οι Έλληνες, αλλά και η δική μας εκπαίδευση, άμα το θέλεις, για να πάνε οι Έλληνες στις εκλογές.

Γι αυτό κι αν δείτε, είμαστε Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων, δηλαδή ο Έλληνας έχει πια τον δικό του Πολιτικό Φορέα για να εγκαθιδρύσει την πραγματική Ελληνική Δημοκρατία, την Ελλάνια Δημοκρατία, η οποία άπτεται όλου του αξιακού του και είναι καθαρά του Ανθρωποκεντρικού του εαυτού. Οι ευθύνες είναι τεράστιες για ό,τι έχει συμβεί και τις πιο μεγάλες ευθύνες τις έχουν οι Έλληνες Άνθρωποι που σημαίνει ότι τώρα θα πάρουν την ευθύνη στα χέρια τους, θα λύσουν το θέμα, θα κόψουν τον γόρδιο δεσμό, θα κόψουν τα δεσμά τους και την σκλαβιά τους, θα πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους και θα τιμωρήσουν όλα αυτά τα κατακάθια, όλα αυτά τα καθίκια που τόσα χρόνια είναι στο σβέρκο μας. Και φτάνει μέχρι εδώ. Εγώ είμαι διατεθειμένος να φτάσω μέχρι το τέλος και θα φτάσω μέχρι την ρίζα και καλώ όλον τον Ελληνικό πληθυσμό, όλους τους Έλλην αδελφούς μου να είναι στον δικό τους Πολιτικό Φορέα.

Σήμερα, οι Άνθρωποι οι Έλληνες θα πρέπει να μπουν στην Ευρωβουλή και χρειαζόμαστε επειγόντως να βάλουμε τους περισσότερους Ευρωβουλευτές στην Βουλή για να ακουστεί η Ελληνική φωνή και για να τεθούν επί τάπητος όλες οι Συμφωνίες, όλα τα καταστατικά, όλες οι Κοινοπραξίες της Ευρώπης με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τις Συμφωνίες που έχουμε κάνει και που τεχνήεντως κρύβονται και εκτελούν μια δυναστευτική δυναστεία!

Διότι η Ευρώπη μας έστειλε την ΤΡΟΙΚΑ, η Ευρωπαική Ένωση μας έστειλε το τι πρέπει να ψηφίσουν αυτά τα ζωάδια.

 Χρειαζόμαστε το να πάει Ελληνική Φωνή η οποία θα εκτελέσει μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία, για τα δίκαια και τα δικαιώματα των Ελλήνων Αυτοχθόνων Πληθυσμών όλων των Έλλην Ανθρώπων. Αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Το μήνυμα είναι ισχυρό. Όλοι πρέπει να ψηφίσουμε τους Έλληνες βουλευτές, τους Ευρωβουλευτές που θα πάνε στην Ευρωβουλή, να τινάξουν την Βουλή στον αέρα, να τσακίσουν το κτήνος με αλήθειες, με στοιχεία, με Συνθήκες που έχουν υπογραφεί παγκόσμια και που τις κρύβουν τα δόλια τα κόμματα και τα αφεντικά τους. Σήμερα οι Έλληνες θα κάνουν όλη την δουλειά.”

Όπως ο ίδιος δηλώνει, δεν έχει σημασία που οι Έλληνες δεν έχουν εμπειρία από εκλογές, γιατί στην πραγματικότητα, η εμπειρία είναι ο ίδιος μας ο βίος – και ανακοινώνει ότι η λίστα με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες για να καταλάβουν όλοι ότι “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ”, για πρώτη φορά στην ιστορία. Είναι στρατιώτες που θα εκτελέσουν για την μεγάλη μας απελευθέρωση” τονίζει ο ίδιος και συμπληρώνει: “Θα προσπαθούν αυτοί να μας κλέψουν όμως τα ποσοστά μας πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μας δώσουν πολλές έδρες μέσα στην Ευρωβουλή και εκεί θα τελειώσει το θέμα.

Όλοι οι Ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων έχουν ψηφίσει ότι δεν θέλουν τις γερμανικές αποζημιώσεις οι οποίες είναι δισεκατομμύρια και είναι ο θάνατος των προγόνων μας, η διάλυση της χώρα μας κι αυτά τα ζωάδια με 25.000 μισθό τον μήνα και με 5 συμβούλους που διαθέτουν, που σημαίνει άλλα 25.000, τόσα μας κοστίζουν αυτά τα παιδιά συν οι υπερωρίες τους, δεν τις θέλουν!! Σκέψου πόσο πληρώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι για να υπογράψουν και να ψηφίσουν ότι δεν θέλουν τις αποζημιώσεις σε μια Ελλάδα που έχει οικονομικό θέμα!! Δεν θέλουμε κανέναν ανθέλληνα στην Ευρωβουλή, γιατί αν δεν ήταν, θα μας το είχατε αποδείξει!!”

Και τέλος, καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να θυμηθούν και αυτή την φορά να ψηφίσουν πραγματικές Ελληνικές φωνές να πάνε στην Ευρωβουλή: “Έχουν περάσει τόσες τετραετίες που έχετε διοικήσει ρε ζωντόβολα όλοι… έχουν περάσει 100-200 χρόνια κόμματα και της νεότερης Ελλάδας, μα, δεν είδα να παράξουν τίποτα ποτέ… Ό,τι έκαναν, ήταν απέναντι στην Ελληνικότητα, στον Άνθρωπο και στον Έλλην Άνθρωπο. Φτάνει μέχρι εδώ!.

Εσύ Έλληνα πολίτη θα βάλεις το τέλος! Στείλε Έλληνες στην Ευρωβουλή σου να καταλάβουν όλοι ποιος είσαι, να πάρεις πίσω τα δίκαια και τα δικά σου και είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέλος! Αρκεί να βάλεις τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Είναι η ώρα που θα μπουν τα πράγματα στην σωστή τους, αληθινή τους θέση, γι αυτό θα πρέπει να πάρεις και εσύ μια αληθινή θέση. Να ψηφίσεις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να πάνε οι Έλληνες μέσα στην Ευρωβουλή! Από εκεί και πέρα τα θέματά σου θα λυθούν σχεδόν όλα, γιατί από εκεί είναι η εστία της σημερινής και της νεότερης ιστορίας προβλημάτων που έχεις!”

 Οι θέσεις του Πολιτικού Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 Ο Πολιτικός Φορέας “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” είναι πανέτοιμος να λάβει μέρος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αρχίζοντας από τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

 Όποιος έχει διαβάσει τις Προγραμματικές Δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του είναι πάρα πολύ εύκολο να αντιληφθεί ότι με την είσοδο των Ευρωβουλευτών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει έρθει η ώρα να ταρακουνηθεί ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” είναι αυτοί που εκπροσωπούν το Έθνος των Ελλήνων και στην ουσία, είναι το ίδιο το Έθνος των Ελλήνων στην καρδιά των αποφάσεων της Ευρώπης, πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην νεότερη ιστορία.

Αδιαμφισβήτητα η Ελλάς έχει μπει στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της όπου θα κριθεί η ίδια της η ύπαρξη όχι μόνο σαν κράτος, αλλά κι ως Ελληνισμός, ως πνευματική και πολιτιστική συνέχεια.

Είναι κομβικής σημασίας η παρουσία του Έθνους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως μοναδικό Έθνος με πραγματικά Κυριαρχικά και Κληρονομικά Δικαιώματα, όλα τα Μέλη των άλλων Κρατών- Εταιριών, τα οποία γνωρίζουν την Ελληνική Ιστορία και την Μυθολογία μας, δεν μένει παρά να παραδεχτούν την αλήθεια κι ότι η Ευρώπη, η κόρη του Διός, που μαρτυρά παντού την Ελληνικότητά της, δεν υπάρχει χωρίς την Ελλάδα. Τους δώσαμε τα πάντα, φιλοσοφία, τέχνες, επιστήμες, τα μουσεία τους κοσμούνται με τα δικά μας αρχαία Ελληνικά αγάλματα, αλλά τους αφήσαμε να μας κουνάνε το δάκτυλο, να μας γενοκτονούν και να μας αφανίζουν!

Ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε κάθε ανθελληνικό κόμμα-κομματάκι που πήγε και προσαρτήθηκε σε διάφορες πολιτικές παρατάξεις της “πολιτισμένης” Ευρώπης και εκτέλεσε ως άξιο υποχείριο τις εντολές των ξένων κέντρων εξουσίας, αυτών των ίδιων που υποκινούν τα εγχώρια πολιτικά ανδρείκελα.

Είναι σαφές πλέον σε όλους μας ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από όλο το πολιτικό κατεστημένο που μέχρι σήμερα μας απέδειξε σε όλο του το μεγαλείο ποια συμφέροντα εξυπηρετεί και από που υποκινείται.

– 21 “Ελληνες” Ευρωβουλευτές αποποίηθηκαν τις γερμανικές αποζημιώσεις, όταν η Ελλάς γονατίζει από την “οικονομική κρίση”, όπως θέλουν να μας την παρουσιάσουν και από τα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας, αλλά θεώρησαν ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη για 400 και πλέον δις;  Και αναρωτιόμαστε τι φταίει;

– 21 “Ελληνες” Ευρωβουλευτές ψήφισαν να μειωθούν οι αποζημιώσεις των πολιτών από φυσικές καταστροφές. Αλήθεια, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα που στοίχισαν πολλές εκατοντάδες ζώες, ποιος εχέφρων Έλληνας άνθρωπος θα ψήφιζε κάτι τέτοιο;

– 21 “Έλληνες” Ευρωβουλευτές, πάνε και έρχονται 30 χρόνια τώρα και κανείς δεν αναζήτησε τελικά, που πάει το ΦΠΑ μας στην Ευρώπη; Από την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι σήμερα, έχουμε παραδώσει σχεδόν 6 φορές ολόκληρη την χώρα, αλλά τελικά, η Ελλάδα δεν έχει τίποτα δικό της, παρά μόνο ένα τεράστιο χρέος που διαρκώς φουσκώνει.

Είναι πολλά τα παράδοξα και οι παρανομίες. Συμφωνίες και κρυφές Συνθήκες που ήρθε η ώρα να βγουν στο φως- και αυτό ήδη συμβαίνει- και αυτό δεν θα γίνει με κανέναν άλλον τρόπο, παρά μόνο όταν οι Έλληνες μπουν στην Ευρωβουλή.

Να μάθουμε επιτέλους τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια, ποιες είναι οι Συμφωνίες που υπογράφηκαν για εμάς, χωρίς όμως εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, πώς γίνεται να είμαστε μέλη στην ίδια Κοινοπραξία με “εταίρους” που το μόνο που έχουν επιφέρει τόσα χρόνια στην χώρα μας, με την ανοχή και την συνεργία όλων των πολιτικών κομμάτων ήταν δυνάστευση και εξαθλίωση.

Να δούμε επιτέλους, τι έχει να πει η “Ενωμένη Ευρώπη” του “Ανθρωπισμού” και της Αλληλεγγύης, για τα Παγκόσμια Ταμεία που κάθε χρόνο 46 Παγκόσμιοι θεσμοί υπογράφουν  τον πλούτο των Ανθρώπων που συνεχίζουν να πεθαίνουν από ασθένειες και πείνα, θύματα του “πολιτισμού” της.

Είναι η πρώτη φορά που όλοι θα καταλάβουν τι σημαίνει να διεκδικείς και να προστατεύεις τα Πνευματικά, Κυριαρχικά και Κληρονομικά των Ελλήνων. Θα καταλάβουν όλοι πώς είναι να υπηρετείς το Ελληνικό Έθνος και να εργάζεσαι για το ΟΛΟΝ και για ΟΛΟΥΣ τους Έλλην-Ανθρώπους.

Ήρθε η ώρα να γίνει ένα πραγματικό μεγάλο ΤΑΜΕΙΟ, γιατί πλέον γνωρίζουμε και ποιοι είμαστε και τι έχουμε.

Καλούμαστε να επαναφέρουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ στην πραγματική του θέση, να ζήσει ελεύθερος στον δικό του πλανήτη, με πραγματικές Αξίες και Αρχές σε έναν πλανήτη όμως που φαίνεται πλέον καθαρά να έχει πάρει… κατηφορική κλίση.

Έχουμε καθήκον μας να ενωθούμε τώρα, πριν είναι πολύ αργά και να εκτελέσουμε αυτή την τεράστια αποστολή που δεν είναι άλλη από την ίδια μας την πραγματική απελευθέρωση, η οποία αρχίζει από το Κοινοβούλιο της Ευρώπης και τελειώνει με την διακυβέρνηση της χώρας μας.

Το μήνυμα λοιπόν είναι ένα και μοναδικό και πρωτόγνωρο για όλους αυτούς σχεδίαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο! Ερχόμαστε! Είναι η μοναδική ευκαιρία να ακουστεί η πραγματική Ελληνική Φωνή, στην δική μας Ευρώπη. Η φωνή αυτή που θα πνίξει και θα τερματίσει κάθε άδικο που διαπράχθηκε και τελέστηκε στην ιερή μας χώρα Ελλάς, αλλά και να αποδοθούν ευθύνες για ποιον λόγο κάποιοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς και μάλιστα, εναντίον μας!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ με τον δικό τους Πολιτικό Φορέα του Έθνους “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” και βάζουν τέλος στην δυναστεία!

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κάνουμε.. Εμείς οι Έλληνες το έχουμε ξανακάνει..

 

 

Share This