Προάσπιση & Προστασία

όλων των δίκαιων και δικών μας...

Η ευθύνη τώρα στα χέρια σου Έλληνα

Το κάλεσμα των ευρωεκλογών ακούστηκε για άλλη μια φορά, όπως ορίζει ο θεσμός. Καλείται ο Έλληνας πολίτης να αναδείξει με την ψήφο του, ποιοι είναι οι πιο άξιοι να τον εκπροσωπήσουν στο ευρωκοινοβούλιο. Βασιζόμενος πάντα στο ότι η φωνή του Ευρωβουλευτή που θα εκλεγεί είναι η δική του φωνή, το δικό του πατριωτικό αίσθημα που θα ακούγεται σε κάθε ζήτημα, σε κάθε μικρή ή μεγάλη απόφαση που καλείται να πάρει. Είναι η ώρα που ο Έλληνας πολίτης θα αναγνωρίσει τους αληθινούς αδελφούς του οι οποίοι θα τον στηρίξουν με τιμή, απέναντι σε οποιοδήποτε άδικο, σε οτιδήποτε είναι ζημιογόνο για την πατρίδα του, την πατρίδα των απογόνων του.

Αυτή η αναγνώριση αδελφού προς αδελφό φέρνει για πρώτη φορά, γνήσια ελληνική χροιά στα έδρανα της ευρωβουλής. Ποτέ ξανά δεν θα σκύψει το κεφάλι ο Έλληνας πολίτης για την ανικανότητα και την ανανδρία των εκπροσώπων του στις θεσμικές θέσεις. Ποτέ ξανά δεν θα ντροπιαστεί από ανθέλληνες που δήλωσαν Έλληνες, απλά κρατώντας στα χέρια τους ένα ελληνικό διαβατήριο.  Ποτέ ξανά δεν θα νιώσει ότι τον λοιδορούν και τον προσβάλουν με την συγκατάθεση υποτιθέμενης ελληνικής ψήφου. Η θέση του Έλληνα στην Ευρώπη θα ανακτήσει πάλι το σεβασμό και την τιμή, όπως τρέφει το δημιούργημα προς τον δημιουργό του.

Η προάσπιση και η προστασία της εθνικής κυριαρχίας θα γίνει η σημαία στα χέρια όλων των ευρωβουλευτών μας. Κανένας δεν θα επιτρέπεται να την θέτει ως όρο καμίας σύμβασης και καμίας συμφωνίας. Είναι αδιανόητη η πεπραγμένη εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας να είναι το αντίβαρο σε μία δανειακή σύμβαση, που δόλια μας εντάξανε, αποκρύπτοντας τον πλούτο μας, τα κληρονομικά μας κεφάλαια τα οποία προέρχονται από πολλές γενιές πίσω. Όλες αυτές οι επαίσχυντες συμβάσεις θα ακυρωθούν και η Νέμεσις θα επέλθει από γνήσιο ελληνικό πρόσταγμα σε όποιον θεώρησε ότι ο Έλληνας δεν είχε φωνή σε αυτά τα πολυτελή τραπέζια.

Τα εθνικά μας σύνορα θα ισχυροποιηθούν, χωρίς κανένα περιθώριο αμφισβητήσεως ή συζητήσεως περί αυτών. Τα γειτονικά κράτη θα πάψουν να έχουν βλέψεις ή σκέψεις για οποιαδήποτε εδάφη μας. Η παραβίαση των συνόρων θα γίνει σενάριο φαντασίας. Σε αντίθεση με το σήμερα που τουρκικές ένοπλες δυνάμεις παραβιάζουν διαρκώς τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας ακόμη και μία ανάσα μακριά από την πρωτεύουσα της χώρας μας. Επιπλέον, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον έπειτα από εκτενή έλεγχο νόμιμων συνοδευτικών εγγράφων σε οποιονδήποτε αιτηθεί να εισέλθει. Σταματάει πλέον η εισροή αλλογενών χωρίς όνομα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς ιστορικό ασθενειών, χωρίς ένα γνήσιο στοιχείο πάνω τους για την προέλευση τους. Έρχονται σκίζοντας τις ταυτότητες τους ώστε να γίνουν Έλληνες με καινούριο όνομα, καινούρια ηλικία, καινούρια ζωή. Λες και με αυτόν τον ψηφοθηρικό τρόπο των αξιωματούχων γίνεσαι Έλληνας. Η αλλαγή πληθυσμού βέβαια, είναι ένα εργαλείο γενοκτονίας αχρονολόγητο στα βιβλία ιστορίας της ανθρωπότητας.

Η ιστορία γράφεται με αληθινά γεγονότα, χωρίς παραχάραξη και αλλοίωση. Η καπήλευση αυτής είναι ύβρις προς όλους όσους έζησαν σε αυτήν την γη, ζούνε τώρα και θα ζήσουν μετά από εμάς. Δεν νοείται να παραδίδεται κανένα μέρος αυτής, σε κάποιους που τους συνεπήρε η ιδέα και το μεγαλείο αρχαιοτάτων χρόνων, απλά με δύο υπογραφές συγκατάθεσης από τους εγχώριους θεσμούς μας. Πόσο μάλλον η διεκδίκηση του κληρονομικού πλούτου που κουβαλάει μαζί αυτό το κομμάτι των προγόνων μας. Αλλά την πένα, για την συνέχιση των βιβλίων, την κρατά πάντα αυτός που “γνωρίζει καλά”, όπως λέει και η προέλευση της ίδιας της λέξης “Ίστωρ”, και πλέον ο Έλληνας γνωρίζει και αναγνωρίζει καλά, όσα διαπράττονται εις βάρος του.

Αν εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο στα προηγούμενα δυο εθνικά ζητήματα, θα διαπιστώσουμε ξεκάθαρα την γενοκτονία που βιώνει ο Έλληνας με την «ευλογία» των κυβερνώντων του. Πιο συγκεκριμένα για το μεταναστευτικό, αν υπολογίσουμε τα νούμερα στην Ελλάδα των παιδιών των παιδιών μας, σε μόλις δύο γενιές από σήμερα, πόσα θα είναι τα ελληνόπουλα αναλογικά, εάν τώρα τα μαιευτήριά μας κατακλύζονται από αλλοδαπούς, για κάθε μία γέννηση Έλληνα έχουμε σχεδόν δύο θανάτους, όταν σε μόλις λιγότερα από 20 χρόνια τα δημογραφικά στοιχεία δείχνουν μείωση των Ελλήνων σε αριθμό μεγαλύτερο του 1.200.000, όταν μόνο οι εγγεγραμμένοι αλλοδαποί που ήρθαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια ξεπερνάνε σε αριθμό τα 2.000.000…; Σε συνδυασμό και με το μακεδονικό ζήτημα, στην Ελλάδα του αύριο, ποιον θα γνωρίζουν και θα προσφωνούν ως Μακεδόνα, εάν σήμερα αναγνωρίσαμε ως Βόρεια Μακεδονία τα Σκόπια, μία χώρα που δεν υπήρχε στο χάρτη εκείνης της εποχής, με αλλότρια γλώσσα, με αλλότρια γνωρίσματα, με αλλότρια γέννα…; Οι δικές μας αποφάσεις σήμερα καθορίζουν το αύριο των παιδιών μας.

Ας οραματιστούμε τώρα πώς θα ήταν το αύριο, όταν έρθει η διακυβέρνηση και η εξουσία σε ελληνικά χέρια, στον δικό σου αδελφό. Όλα θα βασίζονται στις ίδιες αξίες και αρχές. Στην Λογική, στην Ισότητα, στην Δικαιοσύνη, στην Αφθονία, στην Ελευθερία, στην Αλήθεια, στην Αρετή, με κοινό στόχο την Ισοκρατία και Ισοπολιτεία για όλους και προς όλους. Το συμφέρον και η προάσπιση του ελληνισμού θα είναι το κέντρο των αποφάσεων για οποιαδήποτε διακρατική κίνηση, νομοθεσία, ψήφισμα. Τα πάντα θα βρίσκονται στο φως, για την δική σου κρίση και αμφισβήτηση Έλληνα, που πλέον εσύ θα κρατάς την ονομαστική παραίτηση του κάθε εκπροσώπου σου στα έδρανα, προκαταβολικά, με δυνατότητα να την χρησιμοποιήσεις όταν το κρίνεις αναγκαίο. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος σου, και εσύ είσαι ο καθοριστικός παράγοντας για το αύριο των παιδιών σου, μέσα από τις επιλογές σου.

Πλησιάζει η στιγμή εκείνη που εσύ, Έλληνα, θα έχεις τον πρώτο λόγο για την πορεία της χώρας σου σε διεθνή επίπεδο.  Εσύ αποφασίζεις αν θα συνεχιστεί η αναλλοίωτη, αδιάκοπη πτωτική τάση που επικρατεί στα πάντα στην πατρίδα σου, μέχρι την τελική πτώση και αφανισμό σου. Εσύ είσαι αυτός που κρατά το νήμα της μοίρας των επόμενων γενεών στα χέρια του. Καλείσαι να αναγνωρίσεις τον αδελφό σου που είσαι εσύ, που ανύψωσες το ανάστημα σου, που δεν αδιαφόρησες, που δήλωσες παρών την στιγμή που η ιστορία του ελληνισμού και του Έλληνα γράφεται με χρυσά γράμματα, που θα σπάσει ο δυναστευτικός κλοιός χιλιάδων ετών και ο Έλληνας θα πάρει την θέση που του κληρονόμησαν χιλιάδες πρόγονοί του. Τα χρόνια της λάμψης σου, Έλληνα, είναι μία επιλογή σου μακριά. Ολόκληρο το γένος σου ανυπομονεί…

 

 

Share This