ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελλήνων Συνέλευσις

Είμαστε Συνιδιοκτήτες

Δεν είμαστε υπάλληλοι της ευρωπαικής ένωσης, ούτε ο φτωχός γείτονας. Είμαστε ιδρυτικά μέλη και έτσι πρέπει να είναι και η εκπροσωπησή μας.

Έχω Υπογράψει

Έχω υπογράψει και δεσμευτεί συμβολαιογραφικά οτι θα υπερασπίζομαι το δίκαιο των Ελλήνων και του Ελληνισμού και θα καταγγείλω όποια συμβαση είναι ενάντια σε αυτό.

Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης

Η ώρα που ο Έλληνας πολίτης αντιλαμβάνεται πως η Ευρώπη ήταν, είναι και θα είναι δικό του δημιούργημα. Όχι κάτι ξένο, αλλότριο από αυτόν και την Ελλάδα όπως έχουν διαδώσει ψευδώς όλοι οι θεσμοί μέχρι σήμερα. Ο Έλληνας πολίτης αναγνωρίζει την ιστορία που τον έχει συνυφασμένο με την κόρη του Διός, αδερφή της Ασίας, την Ευρώπη.  Εν θυμάται πως τον πατέρα του Αλεξάνδρου τον Φίλιππο προσφωνούσαν «Βασιλέα πάσης Ελλάδος και Ευρώπης».  Δεν αδιαφορεί πλέον για το αύριο αυτής. Δηλώνει παρών. Αναλαμβάνει την πραγματική ευθύνη της ψήφου του, για το κληροδότημα των επόμενων γενεών.

i

Έρευνα & Έλεγχος

Όλων των διεθνών συμφωνιών και του ιδρυτικού κοινοπρακτικού σύστασης της Ε.Ε.

Ο Πλούτος μας

Ανάδειξη του αποδεδειγμένου πλούτου της Ελλάδας και των άλλων κρατών.

Ο Πολιτισμός μας

Υπεράσπιση των κληρονομικών μας δικαιωμάτων και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς

Προάσπιση

Των εθνικών μας συνόρων, της Εθνικής μας κυριαρχίας, των εθνικών αποζημιώσεων και όλων των Συμφερόντων του Έλληνα.

Συχνές ερωτήσεις…

 

Οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται για την θέση της Ελλήνων Συνέλευσις για την Ευρωπαική Ένωση απο τους ίδιους τους Πολίτες.

 

Θα μπορέσει η Ευρώπη να ανακτήσει την δύναμη της στους κλάδους της βιοτεχνίας και βιομηχανίας;

Η λύση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες, είναι ακριβής και μπορεί να καταστήσει την Ελλάδα και την Ευρώπη αυτοδύναμες βιομηχανικά. Ενδεικτικά, η  ευρύτερη γεωγραφική περιοχή έχει μοναδικές πρώτες ύλες η οποίες θα εξάγονται μόνο μεταποιημένες. Το κλίμα της Ελλάδος βοήθα στην ανάπτυξη φθηνών πηγών ενέργειας που θα μειώνουν σημαντικά το τελικό κόστος των προϊόντων καθιστώντας τα πιο ανταγωνιστικά.

Συμφωνείτε με την ένταξη της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή ένωση;

Γεωγραφικά, η Τουρκία  δεν ανηκει στην Ευρώπη .  Η Τουρκία είναι η Ιωνία μας, είναι η εγγύς ανατολή, είναι το μονοπάτι που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία. Ακόμα και αν αγνοηθεί η θέση της στον χάρτη, ενδεχόμενη είσοδος της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή  Ενωση  σημαίνει ότι πρώτα θα σεβαστεί  τα τοπωνύμια, τους αρχαίους τόπους  της Ιωνίας, την Ιστορία, καθώς και την πνευματική και πολιτισμική κληρονομιά των Ελλήνων.

Να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ζώνη του ευρώ ή θα ήταν προτιμότερη η έξοδος της από την κοινότητα και την νομισματική ένωση;

Είναι αναγκαίο να τονιστεί ότι η Ελλάδα είναι εταίρος, συνεταίρος και από τους αρχικούς ιδρυτές της κοινοπραξίας που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ενωση. Το ευρώ χρηματοδοτήσαμε με το σύνολο του πλούτου μας και με όλες μας τις αξίες. Το ευρώ λοιπόν είναι το δικό μας νόμισμα και δεν τίθεται θέμα εξόδου της χώρας από την ευρωπαϊκή ένωση και από την ζώνη του ευρώ διότι και τα δυο ανήκουν στην Ελλάδα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όλα τα ιστορικά και τα πολιτισμικά στοιχειά αποδεικνύουν πως η Ευρώπη είναι Ελλάς, γεγονός που καταμαρτυρεί και το ίδιο της το όνομα.

Για ποιους λόγους οι Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στις ερχόμενες ευρωεκλογές;

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ είναι οι ίδιοι Ελληνες πολίτες, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να αναζητήσουν τα πραγματικά δικαιώματα και τις αξιώσεις  της Ελλάδος και της Ευρώπης γενικότερα, όπως απορρέουν από τις συνθήκες σύστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για πρώτη φορά  η Ελληνική αποστολή στην Ευρώπη θα ελέγξει το συμφωνητικό της κοινοπραξίας και η Ελληνική φωνή θα υψωθεί για να απαιτήσει και να διεκδικήσει όλα τα δικαια του Ελληνισμού.

Ποια η γνώμη σας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και είστε υπέρ ή κατά της εμπορευματοποιησής τους;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  υποστηρίζει τις εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

Σεβόμενη τις συνθήκες περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποστηρίζοντας πως η παροχή ενέργειας είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων, καταγγέλει  την υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και επιδιώκει την  αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές .

Ποια θα πρέπει να είναι η θέση της Ευρώπης για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο εργατικό δίκαιο αλλά και στον ασφαλιστικό τομέα;

Η  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ απαιτεί συνθήκες εργασίας με σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό,  όπου οι  αμοιβές θα καθορίζονται βάσει του αξιοκρατικού κριτηρίου παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.   Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα.

Αγροτικός τομέας. Είναι σύμφωνο με τις θέσεις σας να καθορίζει η Ευρώπη τα προιόντα που θα παράγει κάθε χώρα;

Το κλίμα  και το έδαφος της  Ελλάδας  ευνοούν την καλλιέργεια ποικίλων προϊόντων. Η  χώρα μας  δύναται να έχει αυτάρκεια στο σύνολο των αγροτικών αγαθών. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ προαπαιτεί την επανάκτηση  του ταμείου των ελληνικών σπόρων και καθιερώνει την καλλιέργεια τους. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα καταστήσει την χώρα μας μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εξαγωγικές  δυνάμεις στον αγροτικό τομέα σε ποσότητα και σε ποιότητα.

Για εμένα

 

 Eίμαι 35 ετών και μεγάλωσα στην Πάτρα. Πριν από 4 χρόνια μετακόμισα στην Αθήνα όπου Δημιούργησα την δική μου Οικογένεια μετά από την Ζεύξη μου με την σύζυγό μου Αλεξάνδρα φέρνοντας να ζήσουν σε αυτόν τον Κόσμο δύο παιδιά Άρρενες, το ένα είναι δυόμιση ετών και το άλλο έξι μηνών.

Έχω εργαστεί ως υδραυλικός από την σχετικά μικρή ηλικία των 15 ετών. Σε ηλικία 17 ετών αποφοίτησα στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Τεχνικού Eπαγγελματικού Λυκείου και ένα χρόνο μετά εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.

Συνέχισα να εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με ειδίκευση στα συστήματα
ύδρευσης και άρδευσης ως εξειδικευμένος Θερμοϋδραυλικός εώς το 2011 όπου για τρία
συναπτά έτη εργάστηκα σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Η συνέχεια είναι γεμάτη εμπειρίες εφ όσων μέχρι και σήμερα έχω αποκτήσει την τεχνογνωσία που απαιτείται σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες που εξειδικεύονται στην
σχεδίαση την δόμηση και την κατασκευή ακινήτων.

Βίωσα και βιώνω ως μέλος σε μία κοινωνία κομματιασμένη που απαξίωσα πλήρως την
Πολιτική έτσι όπως είχε εκδηλωθεί όλα αυτά τα χρόνια στη Πατρίδα μου από όλα αυτά τα ξενόφερτα Κόμματα τα οποία κατάφεραν να με κάνουν να αδιαφορήσω και να μην συμμετάσχω στα κοινά διότι δεν υπηρετούσαν τα δίκαια μου και τα δικά μου. Τα αναπάντητα ερωτήματα που με ταλάνιζαν ως άνθρωπο ήταν πολλά και αφορούσαν τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη και ειδικότερα στην Χώρα
μου.

Όλα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν με την εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα και όλες τις Τεράστιες διαδικασίες που εκτέλεσε για το Γένος των Ελλήνων για το γένος μου.

Ακούγοντας το τεράστιο κάλεσμα της συνένωσης των Ελλήνων απανταχού της Γαίας δήλωσα ΠΑΡΟΝ παίρνοντας Όρκο μέχρι την τελική οριστική Νίκη και την απελευθέρωση όλων των ανθρώπων απανταχού της Γαίας. Στις 21 Ιανουαρίου του έτους 2015 Ιδρύεται ο Τοπικός Οργανισμός Έ.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ όπου είμαι Ιδρυτικό Μέλος.
Το 2016 εγγράφηκα ως Μέλος στον τοπικό Οργανισμό Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ όπου και εκλέχθηκα Διευθύνων Σύμβουλος.

Εν συνεχεία με την Ιδιότητα του Δ.Σ. εκλέχθηκα Πρόεδρος της Κεντρικής Συντονιστικής
Επιτροπής λίγο πριν την Ίδρυση των Κεντρικών Περιφερειακών Διοικήσεων όπου με την Σύσταση τους εκλέχθηκα Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Αττικής και πρόσφατα ο Πρόεδρος του Κεντρικού Οργανισμού Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με διόρισε Γενικό Γραμματέα του Κεντρικού Οργανισμού.

Προτεραιότητα στα θέλω μου είναι να επανατεθεί ο Άνθρωπος στον πλανήτη μας ‘όπως ακριβώς ορίστηκε, να ζει δηλαδή και να βιώνει ως Άνθρωπος, να ξαναγίνει Πολίτης και να ζήσει Ελεύθερος σε μια πραγματική ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ένα Αληθινό Αξιακό Σύστημα ώστε να ξαναεμφανιστεί ο Τεράστιος Πολιτισμός μας.

Ως κυρίαρχος Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής δεν δέχομαι από κανέναν να προσβάλλει την τεράστια Ιστορία των προγόνων μου και να μου «κουνάει το δάχτυλο».
Τώρα είναι η ώρα να εμφανιστεί η κοινοπραξία της Ευρώπης ώστε να αντιληφθούν όλοι τι πραγματικά έχει συμβεί σε μια Ευρώπη που είναι δική μου και είναι κόρη του Πατέρα μου Δία που σήμερα, έτσι όπως ενεργεί κλείνοντας τα μάτια στην γενοκτονία που βιώνει ο
Έλληνας Πολίτης, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ.

Ακολούθησε με στα Social Media

Επιδιώκω να είμαστε σε συνεχή επαφή. Στην ευρωβουλή θα είμαι ο εκπροσωπός σου, ΕΣΥ είσαι ο κυρίαρχος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:   6976192647 

Η ψήφος σου μετράει

Μην αφήσεις ξανά το μέλλον σου σε αυτούς.

 

Η ψήφος σου μετράει

Μην αφήσεις ξανά το μέλλον σου σε αυτούς.

 

ΤΟ   ΝΕΟ   ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ   ΣΧΕΔΙΟ   ΤΟΥΣ   ΔΟΜΗΘΗΚΕ   ΓΙΑ   ΝΑ   ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ   Η   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΚΑΙ   Ο   ΕΛΕΓΧΟΣ   ΤΗΣ   ΠΑΤΡΙΔΑΣ   ΜΑΣ,   ΑΥΤΗ   ΤΗΝ   ΦΟΡΑ   ΟΧΙ   ΜΕ   ΤΑΝΚΣ,   ΜΕ   ΜΥΔΡΑΛΛΙΑ   ΚΑΙ   ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ   ΜΕ   ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,   ΑΛΛΑ      ΜΕ   ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ,  ΑΟΡΑΤΟΥΣ     ΤΡΟΠΟΥΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ   ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ,   ΜΕ   ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ   ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ   ΓΙΑ   ΤΟΝ   ΑΠΛΟ   ΠΟΛΙΤΗ,   ΠΟΥ   ΤΟ   ΜΟΝΟ   ΠΟΥ   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ   ΤΕΛΙΚΑ   ΕΙΝΑΙ   Η   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ   ΤΟΥ…  Διάβασε περισσότερα

ΤΟ   ΝΕΟ   ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ   ΣΧΕΔΙΟ   ΤΟΥΣ   ΔΟΜΗΘΗΚΕ   ΓΙΑ   ΝΑ   ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ   Η   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΚΑΙ   Ο   ΕΛΕΓΧΟΣ   ΤΗΣ   ΠΑΤΡΙΔΑΣ   ΜΑΣ.   ΑΥΤΗ   ΤΗΝ   ΦΟΡΑ   ΟΧΙ   ΜΕ   ΤΑΝΚΣ,   ΜΕ   ΜΥΔΡΑΛΛΙΑ   ΚΑΙ   ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ   ΜΕ   ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,   ΑΛΛΑ   ΜΕ   ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ,  ΑΟΡΑΤΟΥΣ   ΤΡΟΠΟΥΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ   ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ,   ΜΕ   ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ   ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ   ΓΙΑ   ΤΟΝ   ΑΠΛΟ   ΠΟΛΙΤΗ,   ΠΟΥ   ΤΟ   ΜΟΝΟ   ΠΟΥ   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ   ΤΕΛΙΚΑ   ΕΙΝΑΙ   Η   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ   ΤΟΥ…  Διάβασε περισσότερα

Μέρες μέχρι να ακουστεί η φωνή σου στις εκλογές.

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Ομιλίες – Συνεντεύξεις

ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ – ΡΑΔΙΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
25Απρ

ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ – ΡΑΔΙΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 24-4-2019
25Απρ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 24-4-2019

 
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 13-4-2019
25Απρ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 13-4-2019

 
13/04/2019 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
25Απρ

13/04/2019 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

 
22/04/2019 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
25Απρ

22/04/2019 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7fm – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
25Απρ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7fm – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

 
ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ & ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 16-4-2019
25Απρ

ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ & ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 16-4-2019

 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 22-4-2019
25Απρ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 22-4-2019

 
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ
25Απρ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ

 

Ιδρυτική διακύρηξη και Προγραμματικές Δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα

Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις»

Η λειτουργία του φορέα της «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι ένα ομόκεντρο οριζόντιο σύστημα διακυβερνητικής διοίκησης με αλληλοεξαρτώμενη συνάφεια των κύκλων λειτουργίας της πολιτικής δράσης της. Η λειτουργία, η θητεία,  οι εξουσίες, οι υποχρεώσεις,  οι προϋποθέσεις διορισμού, οι εκλογές κλπ.  όλων των οργάνων/ σωμάτων  περιγράφονται με ανάλυση στον ειδικό κανονισμό ο οποίος φέρει τη σφραγίδα του Συμβουλίου των 9 και του Προέδρου.

 

Είμαι η δική σου Φωνή.

Τι θες να μου πείς;

Share This